Kloak

Professionel kloakarbejde i Ribe og Tønder - få styr på din kloak

Sdr. Farup Maskinstation og Entreprenør i Ribe udfører alle former for kloakeringsopgaver i Ribe- og Tønder-området. Vi er autoriseret kloakmester og laver kloaker for både erhverv, private og offentlige bygherrer.

Vi har mange års erfaring som kloakmester og rykker altid hurtigt ud, hvis kloakken er tilstoppet eller kloakeringen kræver en større renovering, hvis arbejdet kræver det, kører vi naturligvis også maskinstyring efter laser og gps.

Ingen kloakeringsopgave er for stor og ingen opgave er for lille, og fra vores udgangspunkt i Ribe dækker vi hele det sydvestjyske område fra Tønder i syd til Esbjerg i nord.

Klimaforandringerne belaster kloaknettet som aldrig før, og de store regnmængder kræver langt større afløbskapacitet og nytænkning, og som autoriseret kloakmester tilbyder Sdr. Farup Maskinstation og Entreprenør i Ribe både rådgivning, etablering og renovering af vandledninger og kloakering.

For at øge afløbskapaciteten laver vi bl.a. separat kloakering og etablerer dræn og faskiner, som kan opsamle regnvand og lede det direkte ned i jorden. Dermed aflastes kloaksystemet ved kraftig regn, og du sparer evt. udgiften til at koble afløbet til kloakken.

Kontakt autoriseret kloakmester Sdr. Farup Maskinstation og Entreprenør og få et uforpligtende tilbud på kloakering.

Previous
Next

Bageri

Kloak i nyt bageri (rustfri stål).

Regnvand

Forsikrings bassin til regnvand.