Jordbearbejdning

Effektivt jordarbejde i Ribe og Tønder

Sdr. Farup Maskinstation og Entreprenør i Ribe udfører alle typer af jordarbejde i Tønder- og Ribe-området. Med vores moderne maskinpark kan vi klare både store og små jord-opgaver for erhverv, private og offentlige bygherrer, og vi kører naturligvis også maskinstyring efter laser og gps.

Vi har mange års erfaring med jordarbejde og tungt maskineri og har gennem årene været på utallige jordarbejde-opgaver i Ribe- og Tønder-området. Det har givet os den rette ekspertise, så vi altid kan levere prisvenligt og effektivt jordarbejde.

Vi indgår altid en tæt dialog, så vi sammen får overblik over jordarbejdets omfang, og i forbindelse med jordarbejde hjælper vi også gerne med at indhente eventuelle tilladelser og udfører naturligvis både gravearbejde, udlægning af stabilgrus og bortkørsel.

Hvis I gerne vil have udført jordarbejde af et firma med ekspertise og stort lokalkendskab så kontakt Sdr. Farup Maskinstation og Entreprenør i Ribe og få en uforpligtende snak om jeres jordarbejde.

Previous
Next

SNERYDNING

Vi rydder vejen til Mandø for is, for Esbjerg Kommune. Når der er is i havet og det bliver højvande, kommer der is op på vejen
Previous
Next

Majssåning og Majsrensning

Såning med NY Amazone EDX 6000 og GPS
Previous
Next

Såning

Kombisåer​. 4 m. Väderstad Rapid Kombisåer, frø og gødning kan udsås samtidig.
Previous
Next

Pløjning

5 furet Kverneland riste-plov, med Packomat jordpakker. Færdig såbed.​
Previous
Next

Plantebeskyttelse

Såning med NY Amazone EDX 6000 og GPS